onsdag 17 juli 2013

Liten skörd och lunch

Ätit en lunch tillagad av min första lilla skörd. Det är en mycket god känsla att laga till något av det man dragit upp från frön.

Två fina fänkålsstånd, två zucchini, i minsta laget men jag kunde inte låta bli.

Ett stånd potatis uppgrävt.

Ett fint salladshuvud från en lottgranne.

Ser härligt ut!
Gillar mina små fina zucchinis, det blir nog många fler och större.











Lunch!

Ansad och klyftad fänkål och rödlök, lite olja på och in i ugnen. 200 grader ca 15 min.
Zucchini i bitar tillagd, lite honung, salt och peppar på.. in i ugnen igen.
Omrört, lite mer honung, olja, salt och peppar på.
Chevreost på och lite solrosfrön och in i ugnen igen1
Färdigt!
På tallrik, det doftade ljuvligt, och smakade underbart
Mätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar